Det är så skönt att slippa raka sig

God dagens gott folk, hoppas ni har ätit en god lunch och samlat på er massa energi för att klara av resten av dagen. Själv har jag samlat på mig massa energi och kan därmed skriva ett intressant inlägg till er, dagens inlägg ska handla om skönhetssalongen Harmoni som har hjälpt mig med vaxning i Kumla.

Att raka mig är en stor del av min vardag, jag rakar bort hår i bland annat armhålorna och på benen. Jag är i dagsläget snart 22 år och har därmed rakat mig under många år, det har slitit något oerhört på min hud. Under en lång tid har jag funderat på att hitta någon annan lösning så att jag slipper tära på min hud genom rakning, den senaste tiden har jag varit mest inställd på vaxning. Självklart vill jag få det professionellt utfört och har därför inte vaxat mig själv hemma, istället har jag letat efter salonger som kan hjälpa mig med vaxning i Kumla. När jag väl hittade salong Harmoni fick jag direkt en känsla om att det var rätt salong för mig och mitt behov, precis som jag hade trott erbjöd de mig bra hjälp och en god kundservice. Trots att jag var nervös inför vaxningen kunde jag genomgå den tack vare dem, de var väldigt lugnande och stöttande genom hela mitt besök. Med deras hjälp kunde jag tillslut genomgå hela behandlingen, vilket kändes helt otroligt. Efter min behandling hos dem behövde jag inte längre lägga ner onödig tid på att raka mig, rakningen tar ju trots allt lång tid. Jag är väldigt nöjd över mitt beslut att gå till dem för vaxning i Kumla, dessutom kan jag passa på att tipsa er att göra detsamma om ni själva är sugna på att slippa rakningen.