Bort med torr hy

Hej och välkommen till mig igen för ett helt nytt inlägg. Jag har aldrig haft några problem med min hy, inte ens i början av tonåren och det har jag verkligen haft tur med, men nu när jag är ungefär 20 år så har jag haft en del problem. Jag har märkt av att jag är otroligt torr i hyn och att jag har fått små vita prickar på kinderna som jag absolut inte vet vart de har kommit ifrån. Jag kände en dag att jag ville ha en bra hy som jag hade innan och då gick jag till Anna Widing Skincare som kan ge mig en ansiktsbehandling i Vasastan här i Stockholm.

Som sagt har jag inte haft problem alls med min hy innan och jag har många vänner som har vart avundsjuka på det eftersom vissa av dem har lidit av acne innan till exempel. Jag kom ihåg att de hade gått till denna salong för ansiktsbehandling i Vasastan och deras hy blev mycket bättre så jag kände att jag ville testa på det också. Det jag fick veta när jag kom till Anna Widing Skincare var att jag hade så kallade milier som kan uppstå när man är stressad och andra problem man har i verkliga livet. Det man behövde göra var att sticka små hål på dem så att de skulle försvinna, men det gjorde inte ont alls. Sedan gav hon mig en behandling som skulle fukta och mjukgöra min hy och jag kan bara säga att valet av denna salong där man kan få ansiktsbehandling i Vasastan var ett väldigt bra beslut. I slutet av behandlingen gav hon mig tips om produkter jag kan använda så att min hy inte skulle vara så torr och nu har jag testat dem ett tag och min hud är inte alls lika torr längre, vilket känns hur bra som helst.